Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Η ΗΜΕΡΙΔΑ /email: synthesi.imerida@gmail.com

Δηλώστε συμμετοχή στο email:synthesi.imerida@gmail.com για την ημερίδα έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός για το υλικό που θα διατεθεί.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΣΥ.Ν.Θ.Ε.ΣΗ στις 17-6-2011 και λόγω της μεγάλης ζήτησης αποφασίστηκε η είσοδος στην ημερίδα να είναι ελεύθερη.
Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Όσοι Εκπαιδευτικοί έχουν πραγματοποιήσει ερευνητικό πρόγραμμα ή εργασία με βάση την Ενεργό Έρευνα (είτε σύμφωνα με τις οδηγίες του βιβλίου ΣΕΠ Γ΄ Γυμνασίου είτε με τις οδηγίες που έλαβαν τα ΕΠΑΛ από το Π.Ι. για το μάθημα ΣΕΠ-Εργασιακό περιβάλλον,) μπορούν να τα φέρουν για να προβληθεί και να εκτεθεί το υλικό στο χώρο της ημερίδας.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον κατάλληλο προγραμματισμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο, πολλά μπράβο
που η είσοδος θα είναι ελεύθερη, έτσι ώστε να διευκολύνεται περισσότερον κόσμο να την δει, ειδικά κοινό από ευπαθείς ομάδες, όπως είναι άνεργοι κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, φοιτητές κ.α. , οι παρατήρησεις της ημερίδας θα μπορούν να ακούσουν πιο πολύ έτσι. Καλό είναι στο τέλος να δώσετε και βεβαιώσεις παρακολούθησης ως συνήθως. και πάλι μπράβο για την ελεύθερη είσοδο.